Es desvela el que guanya el ‘streamer’ Ibai i és una barbaritat

Ell mateix ho ha donat a conèixer per error a la plataforma Twitch

Ibai Llanos en l'entrevista al programa "Lo de Évole", de Évole.

Ibai Llanos és una personalitat cada vegada més coneguda en el panorama nacional i, per això, no és cap sorpresa que els seus seguidors vulguin saber més i més sobre ell. Una de les grans preguntes era quant guanyava cada mes, una cosa que molts es preguntaven després que uns dels seus últims streamings fos benèfic per recaptar fons per a la gent damnificada per l’erupció del volcà de Cimera Vella a la Palma. L’Ibai va aconseguir 46.000 euros i va arribar fins als 100.000 euros amb l’ajuda d’altres streamers. Això va ocasionar que molta gent es preguntés quan podia arribar a guanyar Llanos per la plataforma Twitch.

Aquest gran dubte dels seus seguidors el va respondre ell mateix en un directe a Twitch de manera improvisada perquè ell no era conscient que ho estava ensenyant. El streamer estava compartint pantalla amb els seus seguidors i de sobte es va poder veure en la pantalla que els seus “ingressos estimats totals” eren de 145.837 dòlars, la qual cosa són gairebé 126.000 euros. Al veure que ho estava compartint, Llanos va expressar de manera indiferent que li donava igual ensenyar això.

Al març d’enguany, durant una entrevista que li va fer Jordi Évole, ja es va deixar entreveure que la xifra dels seus ingressos podria rondar els 120.000 euros al mes, però ara Ibai Llanos ho ha confirmat i d’una manera totalment inesperada.