Dimecres, 16 d'abril de 2025
És notícia

Ja es coneix quin és el Millor Pa de Sant Jordi 2025

Avatar photo
El guanyador se l’emporta Barcelona, mentre que el segon lloc arriba des de Tarragona
Imatge: @Panatics

En apropar-se la festivitat de Sant Jordi, una de les tradicions més esperades pels catalans és la compra del pa de Sant Jordi, un producte artesanal que representa els colors de la senyera. Aquest any, el Forn Bertran de Badalona s’ha alçat com el guanyador del prestigiós concurs organitzat per l’associació Panàtics, convertint-se en l’establiment amb el millor pa de Sant Jordi del 2025.

El Forn Bertran, situat al centre de Badalona, ha destacat per la qualitat i l’artesania del seu pa, elaborat segons una recepta tradicional creada el 1989. La combinació de tres masses –formatge emmental, sobrassada i nous– ofereix una proposta deliciosa que representa els colors de la senyera catalana, fent que aquest pa sigui tant distintiu com emblemàtic.

Els responsables d’aquesta deliciosa creació són Andrés Jarque i Alberto Piedra Martínez, que continuen la tradició del Forn Bertran, obert fa més de trenta anys i que ja compta amb la quarta generació al capdavant. Aquest guardó subratlla el compromís de l’establiment amb l’artesania fornera i la qualitat del producte, en una competició que ha comptat amb un jurat professional que ha valorat aspectes com l’aspecte exterior, la forma, el dibuix de les barres de la senyera, la qualitat dels ingredients i la textura.

El premi al millor pa de Sant Jordi també ofereix una oportunitat especial per als guanyadors, ja que tindran l’honor de portar el seu producte al president de la Generalitat durant la tradicional ofrena del 23 d’abril.

El segon lloc se’n va cap a les Terres de l’Ebre

El segon classificat d’aquest any al concurs del millor pa de Sant Jordi és la Pastisseria Larrosa, situada a Flix. Aquesta pastisseria, que és coneguda per la seva dedicació artesanal, ha aconseguit una destacada segona posició en una competència molt disputada, consolidant-se com una referència de qualitat en l’elaboració d’aquest producte emblemàtic de la diada de Sant Jordi.

El pa de Sant Jordi de la pastisseria, amb una textura suau i un gust equilibrat, s’ha distingit per l’ús de productes de primera qualitat, tot mantenint una estètica que respecta els colors de la senyera catalana.

 Aquest 2025, malgrat no aconseguir el primer lloc, han mostrat una vegada més la seva capacitat de competir amb els millors forners del país i han rebut el reconeixement del jurat per la seva feina ben feta.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior
metge

Enxampen amb material pedòfil un metge de família del CAP de Sitges

Notícia següent
II Fira de la Salut Torredembarra 1

La Fira de la Salut celebra una 2a edició de molt èxit a Torredembarra

Notícies relacionades