Es baixa els pantalons i es masturba a un parc infantil davant d’uns menors

Va mostrar els seus genitals a nens, un d'ells tenia 4 anys

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 60 anys com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme, després de suposadament mostrar els seus genitals i masturbar-se al costat d’un parc infantil davant d’uns menors, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Els fets van passar cap a les 22.00 hores, quan els agents que feien tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigissin a la plaça Antiga Morería, on presumptament hi havia un home al costat d’un parc infantil masturbant davant uns menors.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on van ser requerits per un ciutadà que els va manifestar que mentre era al parc en companyia de la seva filla de quatre anys es va adonar de la presència als voltants d’un home amb els pantalons baixats i que es trobava masturbant davant dels presents, entre ells diversos menors.

Segons el testimoni, en recriminar-li la seva actitud, el presumpte autor dels fets va fer “cas omís”. Després de localitzar-lo a escassos metres i fer diverses comprovacions, els agents el van detenir com a presumpte autor d’un delicte d’exhibicionisme. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a la disposició judicial.