Els dies festius deixen 3 persones intoxicades en dos incendis a Catalunya

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Durant aquests últims dies, tres persones han resultat intoxicades per inhalar fum en dos incendis a Catalunya. A més, també hi ha hagut un incendi en el magatzem d’una empresa tèxtil.

Dos dels intoxicats (lleus) van ser traslladats a un hospital en incendiar-se un pis de Tarragona sobre les 5.30 hores. Es tracta de les dues persones que viuen en l’habitatge afectat. L’incendi ha tingut lloc als baixos d’un edifici del carrer Riu Ter. Els Bombers hi han treballat amb 5 dotacions. Quatre veïns de l’immoble s’havien autoevacuat com a mesura preventiva abans de l’arribada dels efectius de Bombers. El foc ha quedat totalment extingit a les 05.47h. A partir d’aquell moment, els bombers ja han pogut començar a ventilar el pis.

El tercer intoxicat es deu a l’incendi de la cuina d’un pis a Badalona (Barcelona) sobre les 22.20, encara que el foc no va passar d’aquesta habitació.

El divendres a la tarda es va incendiar el magatzem d’una empresa tèxtil a Balenyà (Barcelona) i va afectar diverses línies de prestatgeries de la nau i es va treure material mentre s’extingia el foc, per a minimitzar les flames.