El ‘tiktoker’ més seguit a Espanya presumeix d’haver abusat sexualment de moltes noies

Naim Darrechi és en boca de tots des de l’emissió d’una polèmica entrevista seva que ha escandalitzat a la xarxa. Aquest mallorquí de 19 anys és el tiktoker amb més seguidors de tot Espanya, un influencer al que segueixen més de 27 milions de persones.

Molts s’han quedat amb la boca oberta en sentir-lo reconèixer haver comès múltiples abusos sexuals mentre reia com si res. Un autèntic escàndol que ha motivat al Ministeri d’Igualtat a posar en coneixement d’aquest cas a la Fiscalia.

El jove estava concedint una entrevista quan començava a parlar sense vergonya de les seves relacions sexuals. Sense cap pudor, reconeixia que no li agrada fer-ho amb preservatiu perquè “li costa molt” i que és per això que menteix a les seves amants per fer-ho sense.

I diem “menteix” perquè Naim reconeix que els hi diu que no passa res per fer-ho sense protecció perquè és estèril i això fa que no tingui el consentiment de les noies: “Els hi dic que m’he operat per no tenir fills i així em puc córrer a dins”. Unes declaracions escandaloses, així com l’actitud de l’entrevistador que sorprenentment no fa més que riure. Una pràctica que és considerada un abús sexual i que amb la nova llei de Solo sí es sí passa a ser una agressió.