El ‘Prime Day’ d’Amazon comença a mitjanit amb més d’un milió d’ofertes

‘Prime Day’, l’esdeveniment anual d’Amazon, començarà aquesta mitjanit i durarà dos dies. Durant el 13 i 14 d’octubre els clients Amazon Prime podran accedir a més d’un milió d’ofertes.

Els clients Amazon Prime també poden ajudar a petits negocis locals amb les ofertes destacades a l’apartat Petites i mitjanes empreses, així com a Amazon Handmade i Amazon Launchpad, segons un comunicat de la companyia.

Més de la meitat d’articles de la botiga d’Amazon arreu del món són de venedors externs (la majoria pimes): en el Prime Day de l’any passat aquests venedors van registrar vendes superiors als 2.000 milions de dòlars.

Aquest any, els clients Amazon Prime que hagin gastat 10 euros aquests darrers dies en productes de petites i mitjanes empreses, disposaran ara de 10 euros de saldo promocional durant el Prime Day.

La CEO d’una d’aquestes empreses, Rocío Alcocer (de TAPP Water), ha destacat la promoció d’aquest any: “Esperem amb moltes ganes que arribi el Prime Day, en què esperem obtenir uns resultats molt bons”.

Els clients Amazon Prevalgui també tindran accés a ofertes Flaix, que només estan disponibles durant unes hores, i que els permetran adquirir productes i primeres marques.

Entre el total de les ofertes d’aquests dos dies hi haurà els citats productes de pimes, de dispositius Amazon, marques Amazon i articles exclusius, Amazon Fashion, Amazon Warehouse, electrònica, joguines i jocs, llar i cuina, bellesa, salut i cura personal, moda, videojocs, cotxe i moto, bricolatge, eines i jardí, esport i aire lliure, i mascotes.

També s’inclouen ofertes addicionals en serveis propis d’Amazon: Prime Now, Amazon Music, Prime Video, Kindle Unlimited i Audible.

Els clients poden accedir a les ofertes de Prime Day a través de la web Amazon.es i l’app d’Amazon, amb la possibilitat de fraccionar el pagament en quatre terminis o bé accedir a una línia de crèdit de fins a 3.000 euros.