El PP recull 300.000 signatures contra els indults

01-06-2021 Las vicesecretaria de Organización del PP, Ana Beltrán, y la secretaria general del PP de Madrid, Ana Camíns, estampan su firma en la campaña de recogida de firmas del partido contra los indultos. En Madrid, 1 de junio de 2021. EUROPA ESPAÑA POLÍTICA TAREK (PP)

El PP ja ha recollit prop de 300.000 signatures contra els indults als condemnats pel procés des que el passat 1 de juny va començar la campanya amb taules al carrer, generalment a la porta de les seus del partit a diferents ciutats d’Espanya, segons ha informat la formació.

De 300.000 rúbriques en gairebé dues setmanes, 50.000 es van recollir diumenge coincidint amb la protesta contra els indults que va convocar a la plaça Colón la plataforma Unión 78 i que van defensar per separat els líders del PP, Cs i Vox, Pablo Casado, Inés Arrimadas i Santiago Abascal, respectivament.

La vicesecretària d’Organització del PP, Ana Beltrán, ha donat les gràcies a totes les estructures territorials del partit per implicar-se en aquesta campanya. “Amb les més de 50.000 signatures que es van recollir diumenge a Espanya contra els indults de Sánchez, hem superat les 300.000. Heu demostrat que junts som imparables”, ha proclamat en un missatge a Twitter que ha recollit Europa Press.

EL PP TROBA UN “ÈXIT” LA PROTESTA DE COLÓN I LES SIGNATURES

També el responsable de Comunicació del PP, Pablo Montesinos, ha destacat el fet que s’ha superat les 300.000 signatures de ciutadans a favor de “la convivència en el marc de l’estat de dret”. Segons ell, va ser un èxit incontestable tant la concentració de Colón com la convocatòria del PP a totes les ciutats.

“El PP és on ha de ser: al carrer amb la societat civil i a les institucions reivindicant la igualtat de tots els espanyols i l’estat de dret”, ha declarat Montesinos en una entrevista a la Cadena Ser Catalunya, en la qual ha avisat al cap de l’executiu central que “no s’hi val tot en política”.

A més d’anar a Colón, el PP va portar les taules de recollida de signatures a les places de la Constitució de les principals ciutats de tot Espanya perquè els ciutadans que no es van poder desplaçar a la plaça madrilenya també poguessin expressar el seu rebuig als indults.

EL PP VA RECOLLIR 800.000 SIGNATURES CONTRA L’ESTATUT

No és el primer cop que el PP surt al carrer a recollir signatures per expressar la seva oposició a algunes mesures. Ho va fer recentment contra la reforma educativa de l’executiu de Pedro Sánchez, l’anomenada llei Celaá.

Una de les recollides de signatures que va tenir més repercussió mediàtica va ser la del president del PP, Mariano Rajoy, en la campanya del seu partit a favor d’un referèndum estatal sobre l’Estatut el febrer del 2006.

El llavors secretari general del PP, Ángel Acebes, va anunciar que el partit ja comptava amb més de 800.000 signatures en suport de la iniciativa de promoure un referèndum nacional sobre la reforma de l’Estatut i va destacar que aquesta xifra s’havia aconseguit “en poc menys d’una setmana”.