El curs escolar s’inicia a Catalunya amb 253 professionals i 210 alumnes en quarentena

67 positius de professionals i 23 d'alumnes per "activitat prèvia" a començar les classes

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El curs escolar a Catalunya s’ha iniciat amb 253 professionals i 210 alumnes en quarentena per casos de coronavirus, ha explicat aquest dilluns la secretària general d’Educació de la Generalitat, Núria Cuenca, en una atenció als mitjans a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

S’han registrat un total de 67 positius en professionals i en 23 alumnes de centres docents catalans, fruit de la “activitat de les setmanes prèvies” a l’inici de curs.

Cuenca ha explicat que dos centres no han pogut obrir per casos de coronavirus, l’Escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) i Ridolaina de Montellà i Martinet (Lleida), i ho faran entre aquest dimecres i dijous, i un tercer, l’Escola Antoni Ubach de Terrassa (Barcelona), per la presència de vespes.

A més de les escoles totalment tancades, es troben en quarentena nou grups estables de vuit centres educatius diferents.

Els centres amb grups estables confinats són de Salou (Tarragona), Igualada, Barcelona, Rubí, Barcelona, Granollers, Torelló i Mollet del Vallès (Barcelona).