El Constitucional avala que es pugui pagar un deute amb sexe oral

Un home exigia a la seva excunyada que li fes fel·lacions per a saldar un deute

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Tribunal Constitucional no vol entrar a valorar si saldar un deute entre adults a base de fel·lacions o sexe oral és legal o no perquè “no té importància constitucional suficient” i avala la resolució de l’Audiència de Palma, presidida per Diego Gómez-Reino, que no va considerar en el seu moment delicte saldar un deute entre dos adults amb qualsevol mena de relació sexual. Es va acordar desestimar el recurs d’apel·lació interposat per la víctima descartant al seu torn l’existència d’un delicte continuat de coaccions.

Els fets es remunten a setembre de 2019 quan una dona mallorquina de 38 anys, que en aquest moment tenia seriosos problemes econòmics, li va demanar diners prestats al germà de la seva exparella, de 58 anys. Ella es va sentir obligada a practicar-li sexe oral fins que no li pogués retornar els 15.000 euros que aquest li va ingressar al seu compte corrent.

Segons la denúncia, l’home li va dir que com li havia fet aquest favor amb els diners, ella havia de fer-li dos o tres ‘biberons’ (fel·lacions) a la setmana. Tots dos es van veure en cinc ocasions per a, després de xerrar una estona, tenir sexe oral en el cotxe del denunciat. La dona denuncia un assetjament continu, amb crides i missatges amenaçadors quan es va negar a continuar amb el tracte. La denunciant va rebre una carta certificada de l’home en la qual se li vexava i mantenia un advertiment, “o compleixes o et denunciaré”.