Dos presos segresten als guàrdies de la presó i demanen unes pizzes com a rescat

Dos presos s’han atrinxerat en una sala de la presó sueca de Hallby i han pres com a ostatges dos guàrdies. Segons l’informe posterior, els dos reclusos armats amb fulles d’afaitar i, condemnats per assassinat, han demandat com a rescat que tots els seus companys de l’ala de la presó rebessin pizzes.

Segons ha informat el diari suec Aftonbladet, els dos segrestadors van cobrir les càmeres de vigilància i van aprofitar la situació per exigir un helicòpter i demanar un total de 20 pizzes amb ingredients de kebab per a la resta de companys.

Poc després, unes fotos han ensenyat als agents de policia d’aquesta presó que està a uns 100 quilòmetres d’Estocolm ficant diverses caixes de pizza en un cotxe.

Al principi, la policia s’ha limitat a dir que s’estava procedint amb una operació d’envergadura en Hallby i que havia agents amb autoritat especial en el lloc. Més tard, han confirmat a la seva pàgina web que dins de la presó hi havia dos reclusos armats que s’havien atrinxerat en una sala i que havien pres com a ostatges dos vigilants de la presó.

Pel que sembla, els dos reclusos han aconseguit entrar per la força en una àrea reservada només per guàrdies i han aconseguit prendre com a ostatges els policies presents en el lloc.