Dos joves intenten assassinar un home davant d’una bandera LGTBI en una ciutat catalana

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves per un delicte d’homicidi en grau de temptativa i per lesions a Terrassa (Barcelona). Els arrestats, un menor d’edat i un altre de 23 anys, veí de Terrassa i de nacionalitat marroquina, van intentar assassinar una persona.

Els fets es remunten al 3 de juliol a la plaça de Didó de Terrassa. Segons ha explicat el cos policial en un comunicat, els autors van aprofitar que un home havia sortit d’un restaurant per fumar i que es trobava sol per iniciar una baralla.

La víctima va ser colpejada violentament, va tenir diverses contusions i un forat al cap. Segons la denúncia, li van robar un sobre de valor, un telèfon mòbil d’alta gamma, 890 euros en efectiu i documentació diversa.

L’objectiu dels detinguts va quedar en dubte al principi. L’agressió va tenir lloc davant d’una bandera LGTBI i, segons els Mossos d’Esquadra, va generar l’equívoc que havia estat una agressió homòfoba.

Els fets es van produir en una zona molt concorreguda de la localitat i van ser gravats per diversos testimonis. Gràcies als enregistraments els investigadors van poder identificar el grup de joves que havia comès l’intent d’homicidi.