Dos homes són atropellats quan circulaven amb una bicicleta i un patinet

Dos homes, de 45 i 30 anys, han estat atropellats per dos turismes quan circulaven amb bicicleta i un patinet, segons ha informat SOS Rioja 112. Han estat traslladats a l’Hospital Sant Pere de Logronyo.

El primer dels successos s’ha produït a les 14,27 hores, en ser atropellat un home de 30 anys, veí de Villamediana, que circulava en un patinet per un turisme en la rotonda d’Avinguda de Madrid amb Calleja Vieja de la localitat de Logronyo.

Des del Centre Coordinador s’han mobilitzat els Recursos d’Emergències del Servei De La Rioja de Salut i es notifica a Policia Local.

El segon s’ha produït a les 16,07 hores, quan diversos particulars han donat avís d’un accident de trànsit, per col·lisió d’un turisme amb un ciclista, en la rotonda de la N-111 d’accés a la localitat de Nalda.

Des del Centre Coordinador es mobilitzen els Recursos d’Emergències del Servei De La Rioja de Salut i es notifica a Guàrdia Civil. Traslladen a un home de 45 anys, veí de Lardero, al servei d’urgències de l’Hospital Sant Pere.