Disparen contra un autobús ple de passatgers

S'investiguen les causes d'aquest fet

Un autobús ha rebut tres impactes de bala, un contra la carrosseria i altres dues contra les llunes del vehicle. Els fets han passat el matí d’aquest dilluns, en l’autobús amb sortida a les 7.20 hores entre Pontedeume i Ferrol. No s’han lamentat persones ferides.

Fonts de l’empresa de transport, Monbus, han confirmat la presentació d’una denúncia davant la Guàrdia Civil per a posar en coneixement de les autoritats el succeït aquest dilluns. Encara que a conseqüència de l’impacte l’autobús va poder continuar circulant fins a Ferrol, una vegada a l’estació de la ciutat departamental, l’empresa va canviar d’autocar per a continuar el trajecte fins a la Corunya i “complir els seus horaris”.

Es dona la circumstància que aquesta línia és motiu de crítiques dels usuaris, que demanden millores de la connexió a la comarca de Ferrol i més freqüències. Com es pot veure a la seva pàgina de Facebook, la Plataforma Transport Públic Digne a Ferrol i Comarca ha fet una “condemna de tota mena d’actes vandàlics” i han esperat que aquests “s’esclareixin”.

“Seguim amb les nostres reunions i línies de protestes i mobilitzacions sempre prèvia autorització i avís a les autoritats pertinents i a la població”, han explicat en aquest mateix comunicat a l’esmentada xarxa social.