Detinguts dos menors que van entrar a un pis per robar els regals dels Reis

Els arrestats, tots dos menors d'edat, van accedir a la vivenda enfilant-se per unes bastides col·locades a la façana perquè hi feien obres.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Nacional ha detingut dos individus que van entrar en un domicili la nit del dia 5 i van robar els regals que havien deixat els Reis Mags, segons Prefectura Superior de la Policia de Madrid. Els detinguts són un marroquí de 16 anys i un romanès de 17 anys. Va passar a Móstoles.

Els lladres van accedir a la vivenda, un vuitè pis d’un edifici, enfilant-se per unes bastides col·locades a la façana amb motiu d’unes obres de rehabilitació. Els habitants, que es trobaven dormint en el moment del robatori, no es van adonar del que va passar fins que van ser avisats per la policia.

Un indicatiu policial va detectar dos individus, que en adonar-se de la presència del vehicle policial, van intentar amagar-se. Quan els agents van procedir a identificar-los, els van localitzar un joc de claus, un telèfon mòbil i documentació que no els pertanyia.

Després d’unes ràpides indagacions, els agents van aconseguir localitzar el domicili al que pertanyien les claus. Quan els policies es van personar en aquest habitatge, van poder constatar que els habitants encara no sabien el que havia passat.

Un cop comprovada la vivenda, els agents van localitzar els regals amagats al terrat. Per tot això, els dos menors van ser detinguts com a presumptes responsables d’un delicte de robatori amb força i van ser posats a disposició de Fiscalia de Menors.