Detingut per exhibicionisme davant menors en un local de restauració

L'individu va mostrar els genitals després de sortir del bany i es va fer tocaments en asseure's en una taula

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 32 anys com a presumpte responsable d’un delicte d’exhibicionisme en un centre de restauració de en Fuengirola (Màlaga).

L’arrestat, que es trobava en el local, va sortir del bany mostrant els genitals i es va asseure en una de les taules de l’establiment per a continuar realitzant tocaments obscens en presència dels menors. Dels fets coneix el Jutjat d’Instrucció Número 2 en funcions de Guàrdia de Fuengirola, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

L’home va ser arrestat divendres passat, dia 22, arran de la denúncia del responsable del local on van ocórrer els fets i d’una mare que manifestava que aquesta mateixa tarda, quan es trobava en el local d’hostaleria amb la seva filla menor, un individu havia abandonat els lavabos de l’establiment mostrant els genitals i tocant-los-hi en presència de la seva filla i altres menors que es trobaven en el lloc. Seguidament, les mares van agafar als seus fills i van abandonar el local.

La Central CIMACC 091 de la Policia Nacional havia rebut una alerta d’un dels responsables de l’establiment i va comissionar al lloc una dotació policial. Una vegada que els agents es van personar en el local es van entrevistar amb el requeridor i una mare perjudicada que els van relatar l’esdevingut. Seguidament, van identificar al presumpte autor i van procedir a la seva detenció com a presumpte responsable d’un delicte d’exhibicionisme.

Dels fets coneix el Jutjat d’Instrucció Número 2 en funcions de Guàrdia de Fuengirola al qual ha estat posat a disposició l’arrestat en unió de l’atestat policial instruït.