Detingut l’empleat d’un hospital per gravar dones al lavabo

La Policia Nacional ha detingut el treballador d’un hospital a Valladolid per gravar dones al bany del centre sanitari amb un telèfon mòbil ocult. El delicte es va descobrir quan una empleada de l’hospital va trobar un mòbil amagat a la butxaca d’un abric que hi havia al penjador i que estava gravant un vídeo enfocant cap a l’inodor.

La treballadora va informar dels fets a la gerència de l’Hospital, que va posar una denúncia a la policia. Els agents van fer una primera inspecció al dispositiu mòbil i van descobrir que no tenia ni targeta de memòria ni SIM. Un cop obtinguda l’ordre judicial per extreure’n la informació, van veure que s’havia manipulat i deixat com si acabés de sortir de fàbrica, havent esborrat totes les imatges que s’havien gravat.

Després d’establir quan s’havia ressetejat es va buscar qui del personal del centre sanitari va poder accedir al telèfon en aquell moment. Finalment, el mateix detingut va acabar confessant els fets a les dependències policials i va ser deixat en llibertat amb càrrecs.