Detingut el camioner que arran d’una discussió va provocar la mort d’un conductor

La detenció s'ha produït aquest dilluns 31 de gener, en el moment que el xofer ha rebut l'alta a l'Hospital Comarcal de Figueres on estava ingressat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un camioner de 48 anys és detingut pels Mossos d’Esquadra després d’haver aturat el seu vehicle enmig de l’autopista AP-7 i fer que un conductor d’un turisme xoc amb ells i perdés la seva vida en l’accident.

El motiu d’estacionar-se a l’autopista va ser per una discussió entre l’home i el seu company, qui li va ferir l’abdomen amb unes tisores. Aquests fets van esdevenir la defunció d’un conductor de turisme que va xocar amb ells i va perdre la vida en l’accident. També va haver-hi una tercera víctima amb un tercer vehicle que va envestir amb el turisme.

La detenció s’ha produït aquest dilluns 31 de gener, en el moment que el xofer ha rebut l’alta a l’Hospital Comarcal de Figueres on estava ingressat. Ara aquesta persona passarà en mans del Jutjat d’Instrucció aquests pròxims dies, i de moment, no pot sortir del país i té l’obligació de presentar-se periòdicament al jutjat.