Detingut per apallissar la seva parella en presència de la seva filla

L'home va fugir amb la filla després de l'agressió

Stop

Agents la Policia Nacional han detingut a València un home de 38 anys després d’agredir la seva parella i propinar-li un cop de puny al braç i puntades a les cames i l’estómac, tot això en presència de la filla menor de tots dos.

Els fets van passar aquest dijous, al voltant de les 1.00 hores, quan els policies van ser comissionats per la Sala del 091 perquè acudissin a un domicili del districte valencià de Patraix, on un home estava agredint a la seva parella i trencant mobiliari, han indicat les forces i cossos de seguretat en un comunicat.

Quan els agents van acudir al lloc del succés, van trobar un home amb una nena d’uns dos anys en braços que sortia del portal de l’edifici, qui els va manifestar que la seva parella “es trobava a casa plorant”.

Així mateix, els policies van sentir crits que provenien de pisos més amunt, per la qual cosa van pujar fins a l’habitatge, on van localitzar una dona molt nerviosa que afirmava que la seva parella “havia destrossat tot” i “s’havia emportat la seva filla”.

Els agents van esbrinar que moments abans la dona havia mantingut una discussió amb l’home i aquest li havia propinat un cop de puny al braç, on presentava un hematoma. També li havia donat diverses puntades a les cames i a l’estómac, tot això en presència de la filla de tots dos.

Per tot l’anterior, l’home, d’origen espanyol, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.