Detenen un noi de 19 anys per violar diverses ancianes

La Policia Nacional ha detingut un jove de 19 anys a La Corunya per diverses violacions a dones de més de 70 anys. Concretament, segons el cos policial, se l’acusa de set agressions sexuals, dos abusos sexuals, un robatori amb intimidació i tres delictes de lesions.

La investigació va començar al gener de 2020 quan una anciana va denunciar que havia estat víctima d’una agressió sexual. Des d’aleshores i fins al juny de 2021, quan es va registrar l’última violació, va anar cometent la resta de delictes, tots ells al barri Monte Alto de La Corunya.

Les indagacions per descobrir el culpable van ser complicades, ja que les víctimes amb prou feines podien descriure l’agressor perquè actuava de matinada, en silenci i ocultant-se amb màscara quirúrgica, gorra i caputxa de dessuadora. Finalment, un any i mig després de començar la investigació es van trobar indicis per poder detenir una persona el passat 27 de juliol.

Un cop detingut, en el registre al domicili familiar del presumpte autor es van trobar nous elements probatoris, motiu pel qual va passar a disposició judicial i el magistrat en va decretar l’ingrés a presó. La Policia Nacional no descarta que hi pugui haver més casos dels denunciats fins ara.