Detenen a un negacionista per realitzar més de 100 pintades en edificis i col·legis

Malagueny, 70 anys, negacionista de la covid-19 i ha generat un dany econòmic valorat en 25.000 euros amb la realització d’un centenar de pintades en façanes de diferents immobles de la capital. Se li imputa un delicte de danys continuats i acaba de ser detingut per la Policia.

Missatges com “No hi ha covid-19” o “No hi ha virus” li poden sortir molt cars si finalment es confirma la seva autoria.

El perjudici causat puja a més de 25.000 euros i se l’acusa d’un presumpte delicte de danys continuats, que es concentren als barris de Caputxins, El Molinet i El Ejido, a la capital malaguenya, segons ha informat aquest dilluns la Comissaria Provincial del Cos Nacional de Policia.

L’arrestat, de 70 anys, va realitzar també pintades amb les frases “El virus és la tele” o “Ets telecreyente?”, que van ocasionar malestar entre els veïns i que van arribar també a establiments i col·legis.

Gràcies a la col·laboració dels veïns, els agents van poder delimitar la zona d’actuació, obtenir dades identificatives del presumpte autor dels fets i esbrinar oncomprava el material per a les seves pintures.