Detectat el primer cas de flurona, una infecció de coronavirus i grip a la vegada

La víctima és una dona embarassada que no havia estat vacunada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Israel ha detectat el primer cas de “flurona”, una infecció de coronavirus i grip alhora en una dona embarassada no vacunada infectada per tots dos virus, que ha donat a llum a l’Hospital de Beilinson.

La pacient ha mostrat símptomes lleus, encara que no estava immunitzada. El Ministeri de Sanitat d’Israel estudia el cas inèdit per a comprovar que la combinació dels dos virus no causa una malaltia més greu.

“La malaltia és la mateixa. Són virals i causen dificultat per a respirar, ja que ambdues ataquen les vies respiratòries superiors”, ha explicat Arnon Vizhnitser, director del departament de ginecologia de l’hospital, segons ha recollit el diari israelià ‘The Times of Israel’.

Les autoritats sanitàries d’Israel van informar aquest divendres que el país va començar a administrar la quarta dosi de la vacuna contra el coronavirus a pacients amb sistemes immunitaris afeblits.

Israel ha fet front recentment a una quarta onada de contagis i a un nou augment dels casos. S’estima que només un 60 % de la població compta amb la pauta completa de vacunació.