Desallotjats diversos establiments d’oci nocturn per excés d’aforament

També es va identificar la presència de menors d'edat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de ha desallotjat diversos establiments d’oci nocturn en els voltants de diversos carrers per excés d’aforament i admissió de menors durant la nit del passat dissabte.

Segons informa el citat cos policial de Granada, un dispositiu amb agents de paisà i uniformats va localitzar un establiment al carrer Trajà que superava el doble de l’aforament permès i en l’interior del qual es va identificar la presència de menors d’edat.

Aquest establiment comptava amb un expedient sancionador previ per admissió de menors d’edat, per la qual cosa a més de denunciar-se per les infraccions observades, s’ha clausurat de manera cautelar.

Per part seva, en un establiment de passatge de Sòcrates es va comprovar igualment un excés d’aforament, per la qual cosa es va procedir a la seva denúncia. A més, es van realitzar en la mateixa zona diferents actuacions d’identificació de persones i es van practicar diverses denúncies per tinença d’estupefaents, tinença d’una arma blanca i al conductor d’un turisme per circular de manera temerària.

En un últim establiment de l’entorn del carrer Neptú es van denunciar a diverses persones en l’exterior i interior per tinença d’estupefaents i es van identificar a menors d’edat a l’interior, per la qual cosa es va procedir a la denúncia per aquest motiu.