Denuncia que l’exmarit s’ha endut el fill de 10 anys fora de Catalunya

La mare assegura que no en sap res des d'agost

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una dona ha denunciat que el seu exmarit s’ha endut el seu fill de 10 anys fora de Catalunya i no en sap res d’ell. Segons ha avançat ‘El Caso’, la dona no té notícies del fill des de finals d’agost.

Els Mossos d’Esquadra van rebre una denúncia el 6 de setembre, segons han confirmat fonts policials a l’ACN, quan l’home no va tornar el nen a la mare després que finalitzés el seu període marcat per la custòdia compartida que tenen.

Segons les mateixes fonts, la mare va declarar que una altra filla en comú, més gran, havia rebut una trucada del pare indicant-li que tant ell com el nen havien arribat al seu destí i que es trobaven bé. Els Mossos mantenen la investigació oberta.

Durant les indagacions s’ha pogut constatar que feia temps que l’home volia marxar a viure a Ucraïna però oficialment es desconeix si és allà on es troba amb el nen.

Els Mossos d’Esquadra van tramitar la investigació a un jutge, com s’acostuma a fer en aquests casos, i té previstes noves indagacions per recavar més informació de l’entorn del pare. La policia catalana assegura que en tot moment s’ha anat informat la mare de l’evolució de la investigació.