Decapita a un home en ple carrer

Apunyala a la víctima en diverses ocasions abans de tallar-li el cap amb un ganivet de gran grandària

Les autoritats d’Egipte han detingut aquest dimarts a un home després de decapitar a un altre en ple carrer a la ciutat de Ismailia (nord), després que circulessin per xarxes socials diversos vídeos de l’incident, segons ha confirmat el Ministeri de l’Interior.

La Fiscalia ha assenyalat que el detingut, identificat com Abdul Rahman, romandrà deu dies a la presó preventiva mentre avancen les recerques, tal com ha recollit el diari ‘Al Ahram’. L’home va mostrar el cap de la seva víctima després de decapitar-la amb un ganivet de gran grandària per a espantar als presents.

L’home, que va apunyalar en diverses ocasions a la seva víctima abans de decapitar-la quan va caure a terra, hauria assegurat durant els interrogatoris que es tracta d’una venjança pel fet que l’home va agredir sexualment a la seva mare i la seva germana mentre ell estava ingressat en un centre de desintoxicació.

El Ministeri de l’Interior ha subratllat que el detingut està “psicològicament inestable”, mentre que la Fiscalia ha enviat un equip de recerca per a abordar el succés, que s’ha saldat amb altres dos ferits, tal com ha recollit l’agència alemanya de notícies DPA.