Critiquen la cantant catalana Aitana per “pervertir” les nenes de 12 anys

La cantant ha engegat la seva nova gira 'Alpha Tour' amb coreografies més sensuals i provocatives i ha aixecat polèmica a les xarxes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La cantant Aitana ha despertat molta polèmica a les xarxes socials després de protagonitzar un canvi de registre amb l’inici de la seva nova gira, ‘Alpha Tour’.

La catalana ha adoptat coreografies i postures més sensuals i provocatives als seus concerts i molta gent critica que aquest nou to no és adequat per a part de la seva base de fans, nens i nenes que acostumen a ser menors d’edat.

Altres, en canvi, aplaudeixen el seu canvi de to i un canvi en la seva carrera professional que la mostra més madura i adulta que fins ara.

Aitana va donar-se a conèixer ara fa sis anys, quan va ser la segona classificada de la seva edició d’Operación Triunfo. Des de llavors, la cantant s’ha fet un lloc entre els artistes catalans i espanyols més exitosos i ha anat ampliant la seva base de fans.

Fins ara, però, la seva imatge era la d’una noia jove i innocent que cantava i atreia un públic més aviat juvenil i fins i tot adolescent.

Amb el seu últim disc, ‘Alpha’, la cantant ha volgut reinventar-se i apropar-se a un estil més adult, més sensual i provocatiu que ha traslladat als seus concerts. 

De fet, la seva nova gira va estrenar-se aquest passat 1 d’octubre a València i s’ha convertit en un dels temes de conversa més prolífics a les xarxes. Molts pares i mares van dur els seus fills i filles al seu concert i no s’esperaven trobar-se amb coreografies molt sensuals i allunyades de la seva imatge anterior.

Aquest fet ha provocat que critiquin durament la cantant:

  • “De monja a fàcil. Aquesta és l’evolució musical d’aquesta noia”
  • “Ha passat de fer-li vergonya ballar a simular que folla a l’escenari”
  • “No és por a l’evolució d’Aitana, és por perquè molts nens de 5 i 6 anyets van als concerts i no són coses perquè les vegin”.

Altres, en canvi, han sortit a defensar la cantant i a aplaudir el seu canvi de rumb, molt més adult i coherent amb la seva edat. “Els vostres fills veuen coses molt pitjors a les seves tauletes i mòbils”, recordava una usuària a X.