Clava més de 100 ganivetades a una noia i li arrenca el fetus de la panxa

L'assassina, de 29 anys, va cometre el crim per encobrir una mentida

Fa dos anys, el terrible assassinat de Reagan Simmons, una noia embarassada de 21 anys, va commocionar la societat de Texas als Estats Units. Una altra jove de 29 anys li va clavar més d’un centenar de punyalades i després li va arrencar el fetus de la panxa, en un macabre succés que les autoritats encara recorden. El motiu de l’assassinat va ser encara més sorprenent.

Taylor René Parker, de 29 anys, estava vivint una situació de crisi amb la seva parella. Per evitar que la deixés, es va inventar que estava embarassada. La mentida es va allargar fins a la festa del baby reveal, on s’havia de conèixer el sexe del suposat bebè. Prèviament, Taylor havia falsificat els documents del metge, enganyant tothom en el procés, però el dia del part s’apropava i -òbviament- la panxa no creixia.

D’aquesta manera, va traçar un pla per assassinar la Reagan Simmons Hancock, una noia de 21 anys que estava embarassada de set mesos i mig, i quedar-se amb el fetus. Després d’una brutal pallissa, li va clavar més de 100 ganivetades i, un cop morta, li va arrencar el bebè de la panxa.

Han passat dos anys del tràgic succés i, finalment, Taylor Rene Parker haurà d’afrontar una dura condemna que encara no ha estat definida: pena de mort o cadena perpètua.