Crema el cotxe de la seva exparella

La Policia Nacional ha detingut un home de 69 anys per cremar el cotxe de la seva exparella. En una nota de premsa, els agents han explicat que la investigació es va iniciar quan la víctima va denunciar que divendres a la matinada havia trobat el seu cotxe totalment calcinat, a La Palma.

La dona va aclarir que sabia qui havia estat, però tenia sospites que el responsable podria ser la seva exparella, a qui havia denunciat tres mesos abans per violència de gènere i que el Jutjat havia imposat una ordre d’allunyament respecte a ella.

Així, la policia va comprovar que el denunciat es trobava al lloc dels fets en el moment exacte en què es va produir l’incendi, cometent a més un delicte de trencament de mesura cautelar en trobar-se el vehicle estacionat al costat del domicili de la víctima.

Per part del Grup d’UFAM es va comprovar que, al llarg d’aquells tres mesos, la víctima havia denunciat dues vegades més l’autor per comunicar-s’hi trencant l’ordre imposada, i que també havia denunciat diversos danys als seus vehicles, l’autor dels quals hi havia estat l’arrestat.

Aquest dimecres, el presumpte autor ha estat posat a disposició del Jutjat de Guàrdia, que ha decretat el seu ingrés provisional a la presó.