Crea una armadura funcional d’Iron Man

El jove ha donat a conèixer el vestit que ell mateix ha fet inspirat en el superheroi de Marvel

Prem Ningomba, de 21 anys, procedent del remot estat nord-oriental de Manipur (l’Índia), s’ha convertit en una estrella de les xarxes socials després de publicar els vídeos del seu vestit de les famoses pel·lícules de Iron Man.

Prem, estudiant de Belles arts, va construir la versió de grandària real del vestit en només tres mesos, utilitzant diverses grandàries i formes de paper i cartó. Després ho va pintar amb colors acrílics.

El vestit per control remot és completament funcional. S’obre amb un comandament a distància i té llueixes LED per als ulls que s’encenen amb un botó.

Després de la viralización del seu invent, Anand Mahindra, director de disseny de Mahindra, un fabricant d’automòbils indi amb seu en Bombai, va escriure en Twitter que estava “sorprès” i “inspirat” per l’ambició i les habilitats de Prem “que han florit malgrat les circumstàncies, no a causa d’elles”.

En un altre tuit, l’empresari va declarar que a partir d’ara es convertirà en el seu mentor perquè pugui complir el seu somni de ser inventor mecànic, així com la promesa que s’ocuparà de donar als seus germans una educació completa.