El conseller de Interior, Joan Ignasi Elena, operat d’urgència

Va ser ingressat a l'Hospital Bellvitge de Barcelona

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha estat operat d’urgència aquest diumenge a la nit a l’Hospital Bellvitge de Barcelona, on li han extret la vesícula, han explicat fonts de la Conselleria a Europa Press.

Elena va ingressar diumenge a la tarda després de participar en set ofrenes florals per la Diada de Catalunya, posteriorment va assistir a l’esmorzar popular d’ERC i durant la tarda al centre de comandament dels Mossos, on va seguir el transcurs de la manifestació de la Diada, segons ha avançat ‘La Vanguardia’.

Les mateixes fonts han explicat a Europa Press que aquest va ser el motiu pel qual no va participar en l’acte institucional de la Diada de diumenge a la nit ni en la reunió del Consell Executiu d’aquest dimarts.

Han assegurat que l’operació “ha anat molt bé, està estable i s’està recuperant”, en espera que li donin l’alta en els pròxims dies.

Així mateix, han explicat que dimecres Elena tenia previst presentar el president d’ERC, Oriol Junqueras, en el Fórum Europa de Madrid, tot i que finalment es llegirà un text seu sobre el líder d’ERC.