Coneix tots els punts de vacunació sense cita prèvia

La Generalitat ha posat en marxa aquest dimecres unitats mòbils que vacunen sense cita prèvia a persones en situació de vulnerabilitat i a majors de 40 anys. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha recordat que s’han mobilitzat sis camions medicalitzats itinerants, que esperen poder incrementar si avaluen el seu bon funcionament.

VACUNA JANSSEN

En els punts d’inoculació sense cita prèvia s’administra la vacuna Janssen, d’una dosi, per facilitar que els grups més vulnerables obtinguin la pauta completa contra el coronavirus en poques setmanes.

HORARI AMPLI

“Seran itinerants, i els posarem en llocs on més necessitat hi hagi d’increment de vacunació, i amb un horari molt ampli. De moment fins a les 22:00 hores, però si cal vacunarem també de nit”, ha recalcat Argimon.

SENSE CITA PRÈVIA

En aquest sentit, el titular de Salut ha indicat que es vacuna cada dia de la setmana en els diferents punts i que no cal demanar cita. A més, ha recordat que es poden vacunar entre 1.000 i 1.400 persones diàriament.

ON ESTAN SITUADES?

L’objectiu és que es vagin movent cada dia. Des del Departament expliquen que no s’informarà amb molta antelació perquè la intenció de govern català és desplaçar on sigui més necessari per accelerar la inoculació.