Condueix sense carnet, fuig dels agents i dona positiu en l’alcoholèmia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un conductor sense carnet fuig dels agents de la Policia Local que li van donar l’alt després de sorprendre’l infringint les normes de trànsit i, quan és aconseguit, dona positiu en alcoholèmia; a Santander.

Els fets van ocórrer sobre les 5.20 hores de la passada matinada en el Passeig Pereda, on els agents van observar al conductor cometent una infracció de trànsit i li van donar l’alt.

En aquest moment, el conductor va emprendre la fugida a peu i quan els agents li van aconseguir aconseguir i, una vegada documentat, van comprovar que no tenia carnet.

Es van instruir les preceptives diligències judicials contra l’implicat, en qualitat d’investigat no detingut, per un suposat delicte contra la seguretat viària.

Durant el transcurs de la intervenció, també se li va sol·licitar la realització de la prova de l’alcoholèmia llançant un resultat positiu, per la qual cosa es va procedir a incoar el corresponent expedient administratiu, ha informat en un comunicat la Policia Local.

Abans, aquesta mateixa matinada, la Policia havia instruït també diligències judicials per suposats delictes contra la seguretat viària contra altres dos conductors que van donar positiu en alcohol: un home que va quadruplicar la taxa i una altra que la va triplicar.

ATROPELLAMENT
D’altra banda, en el dia d’ahir, una menor de 15 anys va resultar ferida després de ser atropellada al carrer Menéndez Pelayo per un ciclomotor.

Tant la menor com el conductor del ciclomotor van quedar ferits i van ser atesos per dues ambulàncies, que els va traslladar a l’Hospital Universitari Marquès de Valdecilla per a ser atesos de les seves lesions.