Colpeja a dos agents que la van instar a utilitzar mascareta

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de recurs de dos agents de la policia local de Calafell. (Ajuntament de Calafell)

Una dona de 56 anys ha estat detinguda després d’agredir a dos agents que l’havien instat a utilitzar mascareta, una mesura de seguretat obligatòria.

Fonts policials han detallat que els fets van tenir lloc sobre les 4,40 hores de la matinada d’aquest diumenge, quan una patrulla que realitzava labors de vigilància al carrer Veneçuela de Vigo va observar com una dona abandonava un local sense utilitzar màscara.

A més, en creuar-se amb els agents va començar a increpar-los, mentre ells li van ordenar utilitzar la mascareta. No obstant això, la dona va rebutjar col·locar-la-hi i es va negar a identificar-se malgrat requerir-se-li en diverses ocasions.

Per això, els funcionaris li van indicar que la traslladarien a dependències policials per a identificar-la, davant el que ella va tractar d’abandonar el lloc. No obstant això, un dels policies la va subjectar pel braç per a evitar la seva fugida i ella li va propinar un cop de puny en el pit.

Com a conseqüència, va ser detinguda per la suposada comissió d’un delicte d’atemptat. Així mateix, una vegada en el vehicle policial, va propinar un cop de cap a un agent que intentava col·locar-li el cinturó de seguretat.