Intenta matar un home clavant-li un tornavís a l’esquena

L'autor es va barallar amb la víctima durant la 'revetlla del barri'

La Guàrdia Civil ha detingut a Posadas a un veí d’aquesta localitat cordovesa, de 29 anys i conegut pels seus amplis antecedents policials, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, després de suposadament clavar un tornavís a l’esquena a un home.

Segons informa la Benemèrita en una nota, els fets van passar la nit del dia 5 d’agost, quan un avís del 112 va alertar que pel que sembla en els voltants de la tradicional ‘Revetlla del Barri’, que se celebrava a Posadas, s’havia produït una baralla entre dues persones, resultant una d’elles ferida de caràcter greu.

Segons van saber, el presumpte autor havia fugit i la víctima, donada la gravetat de les ferides que presentava, havia estat traslladada a un centre sanitari. El presumpte autor, després de discutir amb la víctima, es va desplaçar al seu domicili per agafar un tornavís i després va tornar al lloc i li va clavar a la víctima a l’esquena.

Els agents van establir un dispositiu de servei, orientat a la localització i detenció del presumpte agressor, qui ha estat detingut durant el matí del dia 8 d’agost en una carretera d’accés a Posadas, quan pretenia tornar al seu domicili. El detingut i les diligències instruïdes han estat posades a disposició de l’autoritat judicial.