Cinc homes abusen sexualment d’una dona en un descampat

La dona, de 39 anys, té discapacitat psíquica

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dimarts cinc homes, com a presumptes autors d’agredir sexualment una dona el passat 3 de gener en un descampat entre Mislata i Xirivella, a València. Els detinguts, tres amb antecedents policials, ja han passat a disposició judicial.

Tant els detinguts com la parella d’un, que també ha estat arrestada, van abocar amenaces sobre la víctima i la seva parella perquè no denunciés, i per això se’ls imputa també un delicte d’amenaces greus.

Els fets van tenir lloc el dia 3 d’aquest mes, en un descampat entre les localitats de Mislata i Xirivella, quan una dona que vivia en un assentament de la zona va ser agredida sexualment per part de diversos homes.

Després de tenir coneixement del que va passar els investigadors de la UFAM van esbrinar la identitat dels presumptes autors, així com del domicili i altres llocs on podrien estar residint. Immediatament es va establir un dispositiu per al seu arrest, en què van participar també agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana, que va donar com a resultat la detenció simultània dels sospitosos a les localitats de Xirivella i Torrent.

Els agents van detenir dimarts cinc homes, d’origen romanès, com a presumptes autors d’un delicte d’agressió sexual. També van esbrinar que la víctima i la seva parella havien estat amenaçats per part dels detinguts i de la dona d’un perquè no denunciés l’agressió, per la qual cosa se’ls imputa un delicte d’amenaces greus. Els investigadors han proporcionat una “atenció integral eficaç”, tant la víctima com la seva parella sentimental.

Sembla que un dels detinguts hauria començat a abusar sexualment de la dona de manera continuada des del 13 de desembre passat, aprofitant els moments en què la parella de la víctima s’absentava per treballar.