Cau d’un segon pis per a evitar ser arrestat

Detingut. Imatge pròpia

Un home ha estat traslladat aquest dimecres a l’Hospital Universitari Torrecárdenas d’Almeria amb ferides lleus després que caigués des d’un segon pis per a, suposadament, evitar ser detingut per la Policia Nacional, que ho buscava després d’haver estat denunciat en l’àmbit de la violència sobre la dona.

Fonts policials han indicat a Europa Press que els fets han tingut lloc entorn de les 13,00 hores d’aquest dimecres en el barri de Torrecárdenas, on els agents s’han desplaçat després que s’interposés sobre ell una denúncia per maltractaments amb consideració de “risc extrem”.

Així, els agents s’han personat en el lloc on podria trobar-se el sospitós sobre el qual, a més, pesava una ordre de cerca i detenció per al seu ingrés a la presó per part d’un jutjat d’Almeria per fets diferents.

El sospitós ha estat traslladat a l’hospital de referència a Almeria en presentar lesions en un dels turmells, si bé ha estat detingut pels agents, per la qual cosa es troba custodiat en les dependències hospitalàries a l’espera de rebre l’alta mèdica.