Catalunya tindrà 1.500 botellades i festes il·legals per Cap d’Any

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Joves consumint alcohol al botellot de la Barceloneta. ACN

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha demanat a la Generalitat que aclareixi si els locals de restauració disposaran de 30 minuts per desallotjar els locals després de l’hora màxima de funcionament, establerta a les 00.30 hores.

El secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas, dona per descomptat que aquest marge “es troba plenament vigent”, segons un comunicat de l’entitat aquest dijous.

L’organització ha tornat a assegurar que durant la nit de Cap d’Any hi haurà 1.500 botellades i festes il·legals que aniran seguides de “greus desordres públics” a Catalunya.

Ha reaccionat d’aquesta manera a la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) de desestimar les mesures cautelars urgents que reclamava el sector de l’oci nocturn per poder obrir la nit de Cap d’Any, en un comunicat de l’entitat aquest dijous.

Ha apuntat que les festes il·legals aniran des de ‘raves’ com la que es va celebrar l’any passat a Llinars del Vallès (Barcelona) fins a concentracions d’entre 40 i 60 persones a cases i pisos particulars.