Catalunya crida els més joves a vacunar-se per incrementar la immunitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fet una crida aquest dilluns a les franges d’edat més joves de Catalunya a participar en la campanya de vacunació contra el Covid-19, que està oberta a tots els catalans majors de 12 anys.

Ho ha dit en declaracions als periodistes després de visitar l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (Barcelona) al costat del conseller de Salut de la Generalitat, Josep Maria Argimon.

El president ha destacat que més de 5 milions de catalans ja tenen la pauta completa de la vacunació, uns nivells que considera elevats però encara “insuficients”.

Ha advocat per aconseguir el 90% de la població vacunada amb la pauta completa –actualment el percentatge és del 63,6%– i començar el curs escolar amb les “majors garanties”.

Per la seva banda, Argimon ha reivindicat que el sistema disposa de tots els recursos materials, de les vacunes i dels professionals necessaris per vacunar i s’ha sumat a la crida: “Necessitem que més gent s’apropi als punts de vacunació”.