Busquen una dona segrestada per la seva parella

La Guàrdia Civil ha desplegat un operatiu de recerca d’una dona i la seva parella a l’entorn de la localitat de Sant Martín de Rubiales, localitat al sud de Burgos on portaven dos anys residint, i els investigadors no descarten cap hipòtesi.

El delegat de Govern a Castella i Lleó, Javier Izquierdo, ha confirmat Efe el desplegament d’aquest operatiu de recerca i ha mostrat la seva esperança que no hi hagi cap fet delictiu darrere d’aquesta desaparició.

Per la seva banda, l’alcalde de Sant Martín de Rubiales, Juan Cruz Velasco, ha assenyalat a Efe que la Guàrdia Civil porta des de dimarts recorrent la localitat i preguntant als veïns per aquesta parella, tots dos de nacionalitat búlgara, que residia en una casa de lloguer des de feia uns dos anys, i ha confirmat que els agents han localitzat un vehicle que està sent analitzat per la policia científica.

“No estava empadronat i vivia amb una dona, encara que de vegades hi havia alguna persona més a temporades”, ha explicat l’alcalde, que ha afegit que fa un parell de setmanes els veïns es van adonar de l’absència de la dona i van preguntar a l’home per el seu parador, al que responia que s’havia anat a Bulgària.

No obstant això, alguns veïns han explicat a Efe que fa un parell de dies els van veure junts i l’home l’estava agafant pels cabells i portant-la per la força a casa seva.

Des de llavors, l’home també ha desaparegut i la Guàrdia Civil ha desplegat aquest operatiu per intentar localitzar-los.