Busquen un menor desaparegut després de sortir amb la seva mare de viatge

La dona ha manifestat que hauria matat al menor però presentaria alteracions mentals i la Policia intenta verificar el seu testimoni

Les forces i cossos de seguretat de l’Estat busquen actualment un menor de 13 anys d’edat veí de Morón de la Frontera (Sevilla) i que pateix una discapacitat física, després de sortir de viatge amb la seva mare i ella fos localitzada a la província de Segòvia “desorientada”, donant explicacions “inconnexes” i manifestant que hauria matat suposadament al noi i després s’hauria desfet del cadàver, relat la veracitat del qual encara està pendent d’esclarir.

Com ha avançat ‘Diario de Sevilla’ i han indicat a Europa Press fonts de la Policia Nacional, l’assumpte gira entorn d’un matrimoni de Morón amb dos fills al seu càrrec, una jove de 18 anys i un adolescent de 13 que pateix una discapacitat física, atès que els membres del matrimoni s’haurien separat, comptant la dona al començament de la separació amb la custòdia dels dos fills.

En aquest context, agents de la Guàrdia Civil haurien intervingut a la dona en una carretera de la província de Segòvia, on hauria detingut el seu cotxe, “desorientada” i manifestant declaracions “inconnexes” als funcionaris. La dona hauria relatat als agents que portava amb ella el seu fill de 13 anys d’edat i que l’hauria matat, desfent-se després del cos segons el seu testimoni.

CONTACTE AMB LA FAMÍLIA

Donat l’estat de la dona, que presentaria alteracions mentals, hauria estat traslladada a un centre hospitalari de Segòvia per rebre assistència mèdica, contactant la Guàrdia Civil amb el pare del menor i exparella de la dona, per interessar-se per on es trobava el noi.

Des de Morón, el pare i la germana del noi haurien manifestat als agents que pensaven que el noi estava amb la seva mare, sent informats del testimoni d’aquesta dona. Davant el relat de la dona respecte a que hauria matat al seu fill i s’hauria desfet del cadàver, el pare va acudir aquest passat dilluns a la Comissaria de la Policia Nacional de Morón per formular una denúncia per la desaparició del noi.

VISTS EN UN HOTEL

Fruit d’això, els agents de la Policia Nacional de Morón van visitar l’habitatge de la dona, esbrinant que la mateixa s’hauria desfet d’estris i s’hauria marxat diumenge passat a la tarda de Morón portant al noi amb ella. A partir d’aquí, i segons les investigacions dels agents, haurien passat la nit del diumenge en un hotel de Talavera de la Reina (Toledo), on tots dos van ser vists i des d’on haurien prosseguit el seu viatge, sent després la dona localitzada per la Guàrdia Civil en la situació ja descrita.

En qualsevol cas, la Policia Nacional ha obert una investigació per localitzar al menor i esclarir la veracitat o no del testimoni de la seva mare.