Busquen el cos d’un bebè assassinat el 2020

Els Mossos d’Esquadra busquen el cos del bebè, presumptament, assassinat per la seva mare i la seva àvia a Tarragona el març de l’any passat després d’obtenir autorització del jutge per accedir al telèfon mòbil de la presumpta infanticida.

El jutge ha autoritzat als investigadors accedir al contingut del telèfon mòbil de la mare, una noia de 20 anys detinguda amb l’àvia, de 42 anys, el passat 8 d’abril per un delicte d’homicidi, segons fonts properes al cas.

D’aquesta manera, podran conèixer els moviments de la jove, quines trucades i missatges va mantenir i si hi ha alguna conversa escrita o per nota de veu que pugui donar detalls del cas.

La jove hauria donat a llum en dates indeterminades entre març i abril de l’any passat en un lloc també per determinar i, presumptament, amb l’ajuda de la seva mare van matar el nounat sense que hagi aparegut el cos.

Després de tenir coneixement dels fets, els Mossos d’Esquadra van detenir les dues dones, que estan ingressades a la presó de Mas d’Enric del Catllar des del 10 d’abril per ordre del jutge de guàrdia.

Se sap que la jove estava embarassada perquè va intentar avortar en una clínica al desembre 2019, cosa ja impossible per l’avançat de la gestació.

El centre la va derivar a l’ambulatori per fer seguiment de l’embaràs, però ja no es va presentar a la cita mèdica i, posteriorment, hauria revelat a unes amigues que havia donat a llum.

Ni la mare ni l’àvia han revelat què van fer amb el cos ni amb prou feines detalls del cas, tot i que una de les hipòtesis és que el dipositessin en un contenidor del barri de Torreforta, on residien i van ser detingudes.