Bufeteja i fica els dits en els ulls a la mestra del seu fill

També la va escopir, la va colpejar al cap i li va tirar del cabell

Agents de la Policia Nacional han detingut a la suposada autora de l’agressió soferta per dos docents del col·legi d’educació infantil i primària (CEIP) Maestro Manuel Gómez de Coria del Río (Sevilla), segons informa el Cos Nacional de Policia. Se li imputa un suposat delicte d’atemptat a l’autoritat.

Una vegada va passar a la disposició de l’Autoritat Judicial, segons la Policia Nacional, es va decretar una mesura d’allunyament de l’agressora respecte a les dues docents, que treballen en aquest centre on cursa els seus estudis el fill de la presumpta agressora.

Els fets es remunten al passat divendres 15 d’octubre, quan una dona es va personar en el col·legi Maestro Manuel Gómez, on cursa els estudis el seu fill, amb la intenció de parlar amb la tutora, per a conèixer les raons d’unes lesions que el seu fill presentava.

En arribar la professora, de manera sorprenent i sense mediar paraula, segons la Policia, la dona ara detinguda “es va abalançar sobre ella i la va bufetejar repetides vegades, havent d’intervenir una altra docent per a impedir l’atac, resultant també agredida”.

La professora va poder escapolir-se i refugiar-se en un despatx, però fins allí va ser seguida per la seva agressora, que “continu amb el linxament, escopint-li, colpejant-la al cap, tirant-li del pèl, ficant-li un dit en l’ull i fins agarrant-la del coll fortament amb les dues mans”.

Els agents van detenir a aquesta dona a la qual li consten antecedents anteriors i que ja va passar a la disposició de l’Autoritat Judicial, que va decretar mesures d’allunyament de l’agressora respecte a les dues professores. La comunitat educativa d’aquest centre ha convocat una concentració per a les 9 hores davant el col·legi en repulsa als fets, així com una manifestació a les 17 hores.