Brutal violació grupal a una menor de 12 anys

Una segona menor, també va ser violada per un d'ells, però va poder anar-se a temps de la casa abandonada

Agents de la Policia Nacional investiguen una violació grupal a una menor de dotze anys i la violació individual d’una altra nena de la mateixa edat ocorreguda en la tarda del dilluns en una casa abandonada a Burjassot (València), molt prop de Godella. De moment, no s’han produït detencions, ja que les menors, pel que sembla, no coneixien als seus agressors i únicament havien parlat i quedat amb dos d’ells a través d‘Instagram.

Els fets han sortit a la llum gràcies a una tercera nena, amiga de les anteriors, a la que una d’elles hauria avisat a través de la mateixa aplicació mentre succeïen els fets, la qual cosa va permetre als pares d’aquesta última alertar immediatament a la Policia Nacional.

Aquesta alerta va provocar la posada en marxa d’un dispositiu d’urgència en el qual es va involucrar no sols la Policia Nacional sinó també les Policia Locals de Godella, Burjassot i Rocafort en un intent desesperat per localitzar a les menors, ja que la nena que estava demanant auxili no sabia situar el lloc on es trobaven, perquè cap de les tres resideix en aquesta zona, totes elles són de municipis molt allunyats de l’Horta Nord.

Els Agents van rastrejar durant hores, infructuosament, naus i cases abandonades dels tres municipis citats, pel fet que la menor únicament sabia que estaven en una edificació ruïnosa, pròxima a una parada de metro, però sense ser capaç de detallar més informació.

Finalment, gràcies a aquesta comunicació entre les nenes, la Policia va aconseguir localitzar a les dues petites prop de les onze de la nit. Una d’elles es trobava ja en el seu domicili i l’altra, de camí al seu.

De moment, no es coneixen detalls sobre els autors de manera oficial, encara que sí que consta que les víctimes han fet una descripció detallada dels agressors.