Dona una brutal pallissa al seu net de 7 anys a la platja

Els usuaris de la platja els qui van intentar evitar el brutal atac que estava rebent el nen

La Policia ha detingut a un home per cometre una “brutal agressió” contra el seu net a la platja de la Antilla, a Huelva. L’individu, avi de la víctima, va ser arrestat per diversos agents després de ser identificat. Se l’acusa com a presumpte autor d’un delicte de lesions i un altre contra les relacions familiars.

El cos d’autoritats del municipi ha explicat a través de les seves xarxes socials que nombrosos banyistes, que es trobaven dijous passat en l’arenal de Huelva, van denunciar l’agressió contra el sexagenari després que aquest agredís de manera brutal al menor.

Segons s’ha detallat, van ser els usuaris de la platja els qui van intentar evitar el brutal atac que estava rebent el nen per part del familiar. Diversos efectius de la Policia Local i Protecció Civil de Lepe es van desplaçar fins al lloc dels fets després de rebre un avís per part d’un dels ciutadans allí presents.

En la mateixa platja, i després de corroborar l’agressió, el succés va ser notificat a la Fiscal de Menors de Guàrdia de Huelva. Tot seguit, el petit va ser traslladat en servei d’urgència al Centre d’Atenció Primària del municipi per a ser reconegut per un metge facultatiu.

Així mateix, els agents van identificar a diversos testimonis de l’agressió, i van instruir el corresponent atestat judicial. Escoltada la versió dels presents i tenint el comunicat facultatiu de l’abast de les lesions que presentava el menor, es va procedir a efectuar la detenció de l’agressor.

Una vegada finalitzat l’atestat i les diligències policials, l’home va passar a disposició judicial. Les autoritats locals han agraït “a totes les persones que van intervenir per a evitar la brutal agressió que estava sofrint el menor, així com l’encomiable labor duta a terme per membres de Protecció Civil de Lepe”.