Brutal agressió a un jove per robar-li el mòbil

Li va trencar la mandíbula d’un cop de puny

Brutal agressió al carrer Ramón y Cajal del barri de la Vila de Gràcia de Barcelona. Durant la matinada del passat dilluns, 25 d’abril, un jove va agredir a un home de 30 anys que tornava a casa per a robar-li les seves pertinences. Concretament, els fets van ocórrer a les 2.30 hores de la matinada, quan la víctima va observar a una parella asseguda en un portal i l’agressor es va acostar a ell “de sobte“.

Segons ha explicat el seu entorn a Metròpoli, l’home no va tenir cap contacte verbal amb l’agredit i “li va trencar la mandíbula d’un cop de puny“. “Ni si vulgui sabia què anava a robar-li perquè no portava el mòbil visible”, assegura Alfonso, el seu germà.

La víctima va haver de passar per quiròfan aquest dimecres, 27 d’abril. “Porta quatre caragols i gomes. No pot obrir la boca“, explica la seva família. Per la gravetat de la lesió, sospiten que l’agressor “portava algun tipus de ferro en els artells”.

Aquest dijous, 28 d’abril, han presentat la denúncia als Mossos d’Esquadra, que han explicat que “la recerca està en marxa”.