Borràs espera viure en una Catalunya independent en deu anys

La presidenta de la cambra lamenta que s'ha "perdut" la unitat independentista

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha dit que espera estar vivint en una Catalunya independent d’aquí a deu anys i ha afirmat que és pel que treballa”des de la cambra catalana.
En una entrevista a la ràdio francesa a Barcelona Equinox, Borràs explica que aquesta és la seva “voluntat” i la seva “esperança”: “I també pel que treballo avui al Parlament”. La presidenta de la cambra afirma que sempre s’ha sentit “orgullosa” de la unitat independentista i que ara lamenta que s’hagi “perdut una mica”: “És la que ens ha permès avançar”.
Borràs assenyala que “cal dialogar i fer política” però sempre “al costat de la gent” que els ha votat en les eleccions. “La independència és un mandat electoral, i l’hem de fer perquè la gent l’ha votat i a les eleccions hem tingut una majoria com no l’havíem obtingut abans”, ha argumentat. Per això, ha continuat, “cal fer-ho tot, bé, i ara”.

La presidenta de la cambra celebra que al Parlament hi hagi una majoria independentista i espera que el Govern, encapçalat per Pere Aragonès, coincideixi amb el resultat electoral del 14-F.