Black Friday, quan comencen els grans descomptes?

Black Friday, un dia que esperem amb ànsia i que no solament pensem en ell per les compres que anem a fer o pels descomptes que anem a trobar-nos en els productes que tant de temps portàvem esperant tenir, sinó també pels plans socials que fem amb els nostres amics o famílies per a fer aquestes compres en la millor companyia.

Però… quin dia serà enguany el Black Friday? Com cada any se celebrarà el dia de després d’Acció de Gràcies, el divendres 26 de novembre. Una data que milions de persones ja tenen gravats en la ment i que ja planegen amb la seva millor companyia, ja que no podem acudir a comprar amb un amic o familiar que no estigui al mateix nivell que nosaltres o que no vulgui comprar al mateix ritme.

L’objectiu d’aquest dia? Estalviar en adquirir productes que es pugen de preu durant tot l’any i, per descomptat, avançar-se a les compres de Nadal de les quals faltessin menys d’un mes. Pel que és una data estupenda per a aprofitar i adquirir tot allò que volem regalar als més reunits.

Encara que oficialment el divendres negre és el 26 de novembre, per a aprofitar l’estirada comercial moltes són les marques i botigues que donen principi a les seves rebaixes dies abans i les mantenen durant tot el cap de setmana. Una comoditat per a aquells que no puguin comprar aquest divendres i desitgin fer-ho un altre dia.