Biden parlarà amb Aragonès sobre com encaminar la independència de Catalunya

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, acaba de publicar un tweet celebrant que Joe Biden, el president demòcrata de la Casa Blanca, tindrà una trobada telemàtica amb ell per parlar sobre com encaminar la independència de Catalunya.

La situació està resultant sobtada per tothom, no només pels catalans que no paren de comentar la publicació a la xarxa social personal del president de la Generalitat; sinó també pel mateix Aragonès, tal com ell esmenta, que no s’esperava rebre una resposta sobre aquest assumpte de Biden.

Possiblement, els dos presidents s’hagin posat en contacte després que Aragonès celebres la victòria de Biden perquè significava una derrota a les mentides de l’antic president, Donald Trump.

Aragonès sobre la victòria de Biden

Pere Aragonès ha sostingut que amb la victòria del candidat demòcrata a la Casa Blanca, Joe Biden, “es confirma la derrota del populisme, les mentides i els murs de Donald Trump”.

En un tuit ha dit que aquests postulats són incompatibles “amb la necessitat d’avançar cap a un món de fraternitat, llibertat i progrés”, després que les projeccions de les cadenes CNN i NBC hagin situat a Biden com el guanyador de les eleccions després de quatre dies de recompte.

“Queda molt camí!I també molt per reflexionar! Molts encerts, Joe Biden i Kamala Harris”, ha conclòs Aragonès. Feliç dia dels innocents!