Batalla campal en un conegut balneari

A l’spa del Centre Termolúdic Caldea d’Andorra es van viure moments de gran tensió durant la nit del passat dilluns 11 d’octubre quan dues famílies es van embrancar en una baralla a cops de puny que va haver de ser dissolta per la policia i va acabar amb tres detinguts.

Segons informa el medi andorrà Altaveu, tot va començar quan un dels participants de la baralla es va acostar a un altre usuari del centre i es va tirar un pet al vestidor.

Es desconeix si es coneixien prèviament, però l’agredit es va ofendre per la ventositat i va començar una baralla en la qual acabarien involucrades les famílies de les dues parts.

Finalment, 12 persones van participar en el que han anomenat «la batussa del pet», un enfrontament amb puntades de peu i cops de puny en què equip de seguretat del balneari va haver de demanar ajuda a la Policia local perquè intervingués.

Segons el mitjà, el gran grup també va descarregar la seva ira contra les autoritats. Quan les patrulles van arribar al centre van detenir els iniciadors de la baralla i una dona que va increpar els policies amb insults tan greus que van justificar el seu camí a la comissaria.

Tot va passar a última hora del dia, gairebé a mitjanit, moments abans que l’spa tanqués les portes.