Atropella una motorista, exconcursant de ‘Masterchef’, i fuig

"M'ha estat impossible frenar. Ho he intentat amb totes les forces, però el cotxe estava massa a prop", ha escrit a les seves xarxes socials

La Policia Municipal de Madrid busca el conductor que dissabte passat va atropellar una motorista, ex-concursant del programa de televisió ‘MasterChef,’ i després va fugir. Els fets van tenir lloc dissabte al voltant de les 15.55 hores al carrer Goya fent cantonada amb el carrer Velázquez. Segons ha denunciat la víctima, Míriam Pérez, més coneguda com a ‘Miri’ i concursant de la cinquena edició de ‘Masterchef‘, el vehicle “s’ho ha menjat i ha fugit”.

“M’ha estat impossible frenar. Ho he intentat amb totes les forces, però el cotxe estava massa a prop”, ha escrit a les seves xarxes socials. Després de l’impacte, la jove, de 29 anys, ha caigut a la via, colpejant-se fortament la cara. Fins al lloc han arribat sanitaris del Samur-Protecció Civil, que l’han traslladada a l’Hospital de la Princesa amb lesions  però en estat lleu, han informat fonts d’Emergències Madrid.

L’ex-concursant, que ha publicat una foto de la seva cara a l’hospital, ha agraït l’atenció “amb molt d’afecte” dels professionals de l’ambulància i de l’hospital. “Estic trista i tinc por, però estic viva, que és el més important”, ha expressat.