Tres ciclistes greus per un atropellament

Un dels ferits ha entrat a l'UCI

Els Serveis Sanitaris d’Emergència han atès diversos ciclistes que han estat atropellats a la carretera RM-603, al punt quilomètric 15, terme municipal d’Alhama de Múrcia.

El Centre de Coordinació d’Emergències 112 ha rebut una trucada, a les 8.40 hores, informant de l’accident de trànsit ocorregut a la Costera Sud, a la carretera RM-603, a l’alçada dels Ventorrillos (PK 15), al límit del terme municipal d’Alhama de Múrcia.

Pel que sembla, un turisme ha col·lidit amb un grup de ciclistes, quedant tres d’ells estesos a terra i obstaculitzant la via. Al lloc s’hi ha desplaçat Guàrdia Civil, Manteniment de Carreteres i tres ambulàncies de la Gerència d’Urgències i Emergències Sanitàries 061 (dues Unitats Mòbils d’Emergències i una ambulància del Servei d’Urgències).

Els sanitaris han atès ‘in situ’ tres ferits, tots greus. Una de les Unitats Mòbils d’Emergència (UME), després de trucada al Servei d’Hemodinàmica de l’Hospital Clínic Universitari Verge de l’Arrixaca, trasllada un dels ferits a la Unitat de Cures Intensives, amb un traumatisme cranioencefàlic greu.